GZ Psycholoog

Standplaats:
Ede
Startdatum:
05.11.2018
Einddatum:
31.03.2019
Uren per week:
24

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een zeer gedreven, multidisciplinair en gemêleerd team van ongeveer 15 mannen en vrouwen met het hart op de juiste plek. Humor is belangrijk, net zoals respectvol en vol vuur discussiëren. Het team hecht groot belang aan een goede samenwerking, zowel intern als met ketenpartners zoals Iriszorg en ’s Heerenloo.

Pro Persona Veluwe Vallei is centraal in Nederland gehuisvest en staat bekend als een fijne werkomgeving met makkelijk intercollegiaal overleg. We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep, een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.


Wat ga je doen?
Als regiebehandelaar in het FACT-team draag je de verantwoordelijkheid voor de behandeling van cliënten met een psychotische stoornis of andere ernstige psychische aandoening en ben je de verbindende factor tussen cliënt, zijn of haar systeem, het team en onze ketenpartners.

Het is een functie waarin geen dag hetzelfde is. Je bent altijd op zoek naar aansluiting bij de cliënt en werkt daarin nauw samen met de psychiater en de verpleegkundig specialist. Je doet dat zowel in ons pand in Wageningen als outreachend, bij mensen thuis.

Je doet intakes, stelt diagnoses, geeft cognitieve gedragstherapie en EMDR-behandeling en houdt het verloop van de behandeling in de gaten. In de behandeling is veel aandacht voor het systeem van de cliënt. In het algemeen moedigen we bij Pro Persona onze klinisch psychologen en GZ-psychologen aan om een structureel deel van hun uren te besteden aan het opleiden van jonge collega's.


Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een succesvol afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en relevante registraties (bij voorkeur VGCt). Extra affiniteit en werkervaring in systeemgericht werken is zeer zeker een pré.
  • Je bent verantwoordelijk voor optimale verslaglegging in het dossier. Dit betekent dat je zelf ordelijk werkt, en anderen aanspreekt als dat nodig is.
  • Je bent open minded, staat open voor de continue veranderingen die GGZ eigen is. Bovendien slaan de woorden ‘gedreven en humorvolle verbinder’ op jou.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten