Kinder- en Jeugd Psychiater

Standplaats:
Ede
Startdatum:
08.10.2018
Einddatum:
31.12.2018
Uren per week:
24

Pro Persona Jeugd Ede
Pro Persona Jeugd Ede is er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar én hun ouders. De behandeling werkt het beste als het hele gezin daaraan meewerkt. Daarom betrekken wij jouw ouders/verzorgers bij de behandeling. Soms kan dit niet. In dat geval zoeken we samen met jou naar een gepaste oplossing. Soms worden ook je broers en zussen betrokken bij de behandeling.

Behandeling
Een behandeling bij Pro Persona duurt altijd zo kort mogelijk. Soms hebben jongeren genoeg aan een paar gesprekken om zelf weer verder te kunnen, soms is langere of zwaardere hulp nodig.
Pro Persona werkt zo veel mogelijk met behandelingen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werken. Als er geen enkele behandeling bewezen is, dan bieden we de behandeling die volgens de meeste behandelaars het beste werkt. We kijken altijd zorgvuldig welke behandelvorm(en) het meest geschikt is.
Onze behandeling kan bestaan uit:

  • individuele gesprekken of therapie;
  • gesprekken of therapie met jouw gezin;
  • groepstrainingen;
  • voorlichting/uitleg over jouw problemen;
  • onderzoek;
  • medicijnen.

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw/jullie wensen en mogelijkheden. Daarom doen we ons best goed naar jullie te luisteren. En mag je altijd zeggen hoe jij denkt dat wij jou het beste kunnen helpen!

Omschrijving resultaat van de werkzaamheden: 
Opdrachtnemer zal, met inachtneming van de voorwaarden van deze overeenkomst, de Diensten bij Opdrachtgever verrichten als psychiater (artikel 14 wet BIG).
Uitvoering geven aan het algemeen psychiatrisch (onvrijwillige) behandelingsbeleid in het kader van de behandeling van individuele cliënten/patiënten. Er is een medische eindverantwoordelijkheid voor de intake, diagnostiek, psychiatrische behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten.
 
Resultaatgebieden:
Medische behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten
Medisch psychiatrische behandeling en begeleiding vindt plaats binnen het afgesproken veiligheidskader en voldoet aan de vastgestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit.

Administratie
Het ordenen en vastleggen van diagnostiek- en behandelgegevens zodat informatie snel en gemakkelijk beschikbaar is voor andere gebruikers.

Veiligheid
Minimaliseren van de risico’s voor individuele cliënten/patiënten.

24 tot 28 uur. Minder uur (bijvoorbeeld 16, in overleg mogelijk).
Werkdagen in overleg, echter donderdag zeer wenselijk i.v.m. multidisciplinair overleg.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten