Klinisch Psycholoog Ouderenkliniek

Standplaats:
Arnhem
Startdatum:
08.10.2018
Einddatum:
31.12.2018
Uren per week:
28

Vakgebied: klinisch psycholoog
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Arnhem 
Aantal uren per week: 28
  

Wat ga je doen?

Behalve als (co)behandelaar vul je via modulesgroepsbehandeling een deel van het dagprogramma van de ADBO, waarbij het zogenaamde "zelfmanagement" een thema is dat als een rode draad en basis wordt gehanteerd. Je werkt voor 18 tot 20 uur voor de cliënten van de ADBO, waarbij je tevens samen met de verpleegkundige mede structuur geeft aan de dag en de gang van zaken rond de ADBO bewaakt. Daarnaast ben je behandelaar voor cliënten die opgenomen zijn op de kliniek. Je ondersteunt het verpleegkundige team bij cliënten met gedragsproblemen. Je verricht op aanvraag psycho-diagnostisch onderzoek. 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een open, enthousiaste, frisse houding en een intrinsieke drive om samen te werken;
  • je hebt een natuurlijke affiniteit met liefst enkele jaren werkervaring in de (psychiatrische) ouderenzorg;
  • de voorkeur gaat uit naar een klinisch psycholoog vanwege de complexe casuïstiek, de uitdagingen van de ontwikkeling naar een nieuwe behandelvorm (ADBO) en de taken in het ondersteunen van het verpleegkundig team bij het werken met complexe doelgroep;
  • een GZ psycholoog met ervaring en ambitie en met competenties die recht doen aan bovenstaande omschrijving wordt eveneens van harte uitgenodigd om te reageren.

 

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten