Psychiater Ontwikkelingsstoornissen

Standplaats:
Arnhem
Startdatum:
08.10.2018
Einddatum:
31.01.2019
Uren per week:
16

Pro Persona is met spoed op zoek naar een Psychiater voor het team Ontwikkelingsstoornissen Arnhem (onderdeel van de specialistische ambulante volwassenenzorg (18-60 jr)):

We zijn op zoek naar een Psychiater voor een vaste aanstelling, met overbruggingsperiode Interim. De startdatum is zo spoedig mogelijk.

Het team is een resultaatverantwoordelijk team in ontwikkeling, bestaande uit psychiater, GZ psychologen, klinisch psycholoog (tevens programmaleider) verpleegkundig specialist en maatschappelijk werkers. Daarnaast bieden wij een plek aan een verpleegkundig specialist in opleiding. Dit jaar zal het nieuwe zorgprogramma geïmplementeerd gaan worden, waarin wij een gestructureerd behandelaanbod bieden voor mensen met adhd en autisme, veelal met co-morbiditeit. In verband met het vertrek van één van de psychiaters zijn wij op zoek naar iemand die met ons samen wil bouwen, zowel in het resultaatverantwoordelijke team als in de kwaliteit van de behandeling.

Je bent in het team ontwikkelingsstoornissen één van de regiebehandelaren. In het team verzorg je samen met een collega psychiater de psychiatrische onderzoeken en behandelingen en neem je deel aan de multi-disciplinaire overleggen, intervisie van het team en de werkoverleggen van het team. Je verricht diensten buiten kantoortijden (achterwacht voor de 7x24 uur dienst).

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie;
  • je hebt kennis van cliënten/patiëntenzorg en de betreffende ontwikkelingen en vertaalt deze naar de dagelijkse gang van zaken;
  • je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid;
  • je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren;
  • je hebt passie voor het werk en de doelgroep.

We zijn op zoek naar een Psychiater voor een vaste aanstelling (28 uur met deelname aan de 7*24 uurs-diensten), met overbruggingsperiode Interim (16 uur, meer/minder in overleg met bespreekbare deelname aan de 7*24 uurs-diensten). De startdatum is zo spoedig mogelijk.


Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten