Psychiater (Ouderen) Behandelteam

Standplaats:
Ede
Startdatum:
08.10.2018
Einddatum:
31.12.2018
Uren per week:
28

Psychiater (Ouderen) Behandelteam Ede (36 uur per week)
 
Vakgebied: medisch specialist
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Ede
Aantal uren per week: 36
 
Wat ga je doen?
Als psychiater werk je binnen de afdeling (Ouderen)psychiatrie Het is afwisselend werk. Niet alleen vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je te maken krijgt, maar ook vanwege de samenwerking tussen ambulant en kliniek, het begeleiden van opleidelingen en het deels outreachende werk. Daarnaast stuur je medebehandelaars aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je werkt intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners (consulent). Binnen de kliniek werk je, naast je functie als regiebehandelaar, in voorkomende gevallen ook als medebehandelaar en behandel je mensen met zeer verschillende psychiatrische problematiek.
 
Daarnaast:
• Lever je een actieve bijdrage aan alle ontwikkelingen die plaatsvinden op het vlak van zorgverbetering en ambulantisering;
• Draai je mee in het rooster van de achterwachten voor de Crisisdienst, zowel binnen als buiten kantoortijden (24/7);
• Is er vanuit het zorgprogramma Ouderen een samenwerking met TOP GGZ depressie voor nader onderzoek. Heb je op dat vlak ambitie ,dan word je nadrukkelijk verzocht te reageren.
 
Wat vragen we van jou?
Uiteraard heb je de opleiding tot psychiater succesvol afgerond. Liefst met aandachtsgebied Ouderen en heb je een BIG- en SRC-registratie en een AGB-code. Je hebt affiniteit met én ervaring in de Ouderen psychiatrie. Je wilt en kunt goed samenwerken en tegenstellingen overbruggen. Je bent goed in staat ook lastige onderwerpen helder en acceptabel over te brengen. Je kunt snel schakelen en je bent flexibel. Niet alleen vanwege het meedraaien in het 24/7-rooster voor achterwachten, maar zeker ook vanwege onze cliënten. Het spreekt voor zich dat je goede communicatieve skills hebt, zowel mondeling als schriftelijk, om op elk niveau te kunnen schakelen.
 
Wij bieden
Een afdeling met zeer deskundige professionals waar je kunt bijdragen aan de kwaliteit en verbetering van de zorg. Je krijgt alle ruimte om deze functie op jouw manier in te kleuren. Verder bieden we:
 Een salaris conform FWG functiegroep.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten