Psychiater regio Veluwe Vallei

Standplaats:
Veluwe Vallei
Startdatum:
08.10.2018
Einddatum:
01.04.2019
Uren per week:
4

Psychiater voor Indigo basis GGZ
 
Aantal uur per week:    4,00
Standplaats:                 Regio Veluwe Vallei
 
Waar ga je werken?
Basis GGZ Indigo Veluwe Vallei is een multidisciplinair team dat als doel heeft vraaggericht uiteenlopende klachten te behandelen in een, bij voorkeur, kortdurend behandeltraject. Wij bieden uiteenlopende behandelingen in de vier productgroepen van de basis GGZ. Wij werken daarbij samen, hoofdzakelijk vanuit de wijk en minimaal vanuit de hoofdlocatie, met diverse huisartsenpraktijken en andere hulpaanbieders binnen de gezondheidscentra. Ons huidige team bestaat uit GZ psychologen, een arts en een SPV. Wij bieden twee opleidingsplekken voor de GZ-psycholoog en de Verpleegkundig Specialist.

Indigo is een jonge organisatie in de GGZ, ontstaan vanuit de visie om het gat tussen de huisarts en specialistische zorg op te vangen. Indigo biedt mentale ondersteuning, direct en dichtbij, met minder zware trajecten bij matige tot licht-ernstige problematiek. Bij Indigo helpen we cliënten sneller, zonder wachttijden, zo dicht mogelijk bij de leefomgeving van de cliënt.  Alle medewerkers worden opgeleid in de Indigo werkwijze. Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.
 
Wat ga je doen?
De psychiater staat volledig achter de ideeën en werkwijze van de basis GGZ. Binnen het zorgaanbod van de basis GGZ  heeft de psychiater uiteenlopende taken. De psychiater verricht consulten en zo nodig psychiatrisch onderzoek. Zo nodig stelt hij/zij cliënten in op medicatie en binnen productgroep Veerkracht is er sprake van controle op de specialistische medicatie. Het bieden van consultatie aan eigen medewerkers en huisartsen is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Van de psychiater wordt verwacht dat deze, op basis van professionele kennis,  beleidsmatig meedenkt over voortdurende verbeteringen in de zorg aan de doelgroep. Afstemming met de regionale collega’s in de specialistische GGZ en andere spelers in de basis GGZ is van belang. De psychiater functioneert op basis van het kwaliteitsstatuut. De basis GGZ heeft geen psychiatrische avond- en nachtdienst. Het is denkbaar dat er na verloop van tijd wat uitbreiding van uren komt, tot een max van 8 uur per week.
 
Wat vragen wij van jou?
We hechten veel belang aan een klantgerichte houding. Daarbij ben je representatief, initiatiefrijk en ondernemend. Binnen het team heb je een actieve en stimulerende rol met overtuigingskracht. Je bent gericht op resultaten en op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Affiniteit met de generalistische basis GGZ is een belangrijke voorwaarde.
 
De functie betreft de hele regio Veluwe vallei waar de BGGZ werkzaam is, dus niet alleen Ede.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten